Optiesymbolen

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

Schermafbeelding 09-08-2023 16.15.01 (1)

In onderstaande afbeelding ziet u de mogelijkheid om een e-mail te sturen rood omcirkeld. Wanneer u op deze envelop klikt, kunt u de boekingsbevestiging naar de gast sturen.

Schermafbeelding 09-08-2023 16.36.38 (1)

U kunt ervoor kiezen een vooraf ingesteld e-mailsjabloon te selecteren. Dan hoef je de tekst niet elke keer opnieuw te typen. Voor meer informatie over het instellen van een e-mailsjabloon klikt u op hier.

Schermafbeelding 09-08-2023 16.30.52 (1)

Als u op het icoontje met het pijltje naar beneden klikt, kunt u het reserveringsoverzicht downloaden. Wanneer u op het icoontje met de printer klikt, kunt u het reserveringsoverzicht afdrukken. Op de onderstaande afbeelding zijn deze pictogrammen rood omcirkeld.

Schermafbeelding 09-08-2023 16.36.38 (2)

Als je op de 3 stippen rechts klikt, zie je dat er nog meer opties zijn die je kunt uitvoeren.

Schermafbeelding 09-08-2023 16.36.38 (3)

De eerste optie die u kunt kiezen is de optie ‘Herberekenen’. Wanneer u een wijziging aanbrengt in de reservering, kunt u op deze knop klikken. Vervolgens berekent het systeem automatisch de nieuwe prijzen.

Schermafbeelding 09-08-2023 16.51.27 (1)

De tweede optie die u kunt kiezen is de optie 'Annuleren'. Met deze knop kunt u de reservering annuleren.

Schermafbeelding 09-08-2023 16.51.27 (2)

De derde en laatste optie is de optie om naar de gastweergavepagina te gaan. De gastweergavepagina is de pagina waarop de reserveringsinformatie staat en die de gast kan bezoeken.

Schermafbeelding 09-08-2023 16.51.27 (3)