Wat kan ik doen met de Spanje-app?

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

Hoe u een 'Politie'-export maakt

Om dit te laten werken heb je een account en administratie nodig op ons platform

Stappen:

1. Ga naar de App Store en installeer de Spanje-app.

2. Na het installeren van de Spanje app vind je 2 extra velden voor in je gastenscherm.

• Voer de verzending van het identiteitsdocument uit – Dit is de documentdatum
  • Tip van het identiteitsdocument – Dit is het documenttype

3. Voeg uw HotelID en het volgende dossiernummer toe aan de app

4. Ontvang alle reserveringen vanaf een aankomstdatum

5. Het script zal detecteren of u over alle benodigde informatie beschikt om het bestand te genereren. Als dat niet het geval is, vermelden we de fouten, zodat u weet wat er ontbreekt.

6. U kunt alle gegevens die u niet wilt exporteren deselecteren.

7. Als er geen fouten in uw selectie voorkomen. De knop Downloaden verschijnt en u kunt het bestand downloaden.