Widgets

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

• Hoe werken widgets?
  • Welke soorten widgets zijn er?

Schermafbeelding 2022-10-02 om 10.04.52

Hoe werken widgets?

Camping.care levert informatie aan de widget vanuit de sandbox omgeving met get-parameters. Afhankelijk van het widgettype biedt het systeem verschillende parameters.

Als de widget in de backend wordt geladen, zorgen wij voor een auth-token zodat de widget kan inloggen op het camping.care-systeem. Voor meer informatie over inloggen met een auth token kunt u een kijkje nemen op onze authenticeren sectie.

Als de widget in het reserveringsgedeelte wordt geladen, geven we ook informatie over de reservering zelf

Bijvoorbeeld: als uw widget draait op https://example.com/app/widgets/reservation, zal het systeem automatisch enkele parameters toevoegen. De widget wordt als volgt in een sanbox geladen: https://example.com/app/widgets/reservation?token={een geheim auth-token}&reservation_id=12345