Administrering

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Bilden nedan visar var inställningarna finns. Tryck på kugghjulet uppe till höger. Detta tar dig till en sida med alla möjliga inställningsflikar.

foto1-1

1. Information & fält
2. Användare
3. Taggar
4. Särskilda datum

1. Information & fält

Efter att ha tryckt på kugghjulet kommer du till alla möjliga inställningar. I den här artikeln kommer vi bara att diskutera föremålen i bilden nedan. Vi börjar med rubriken "information".

Skärmdump 2022-08-11 09.59.37 (1)

Under denna rubrik kan allmän information om parken ställas in. Som en beskrivning, adressuppgifter, kontaktuppgifter etc. Du kan se det på bilden nedan.

Skärmdump 2022-08-11 10.50.46

All information om fält och formulärinställningar finns i artikeln "Hur fungerar anpassade fält?" Du kan gå till artikeln genom att klicka här.

2. Användare

I detta stycke kommer fliken 'Användare' att diskuteras. Användarna är alla personer som har tillgång till systemet. Bilden nedan visar ett exempel på användare av en campingplats.

Skärmdump 2022-08-11 12.39.42

Längst ner på sidan hittar du en lila knapp med texten 'lägg till användare'. Om du klickar på den här knappen kan du bjuda in en ny gäst att få tillgång till systemet. Bilden nedan visar informationen som måste anges för att bjuda in en ny gäst.

Skärmdump 2022-08-11 12.51.49

3. Taggar

Under rubriken 'Taggar' kan du se och ta bort befintliga taggar, och du kan även skapa nya. Som du kan se på bilden nedan kan du skriva in önskad tagg och sedan klicka på ´lägg till´. Denna tagg kommer sedan att läggas till resten.

Skärmdump 2022-08-11 13.14.22 (1)

4. Särskilda datum

Rubriken "särskilda datum" beskrivs inte i detta kapitel. Detta har redan förklarats i en annan artikel. Klick här för att gå till artikeln.