Easy Secure App

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Installera Easy Secure-appen:

• Logga in på ditt Camping.care-konto och gå till App Store.
  • Hitta Easy Secure-appen i listan och klicka på den.
  • Klicka på installationsknappen i det övre högra hörnet och klicka på installera igen.

Schermafbeelding 2023-08-30 om 13.32.23

Sidan Inställningar:

På den här sidan kan du lägga in dina Easy Secure-uppgifter så att Camping Care kan ansluta till Easy Secure.

Se till att följande fält är korrekt ifyllda:

• API-url: Länken till API:et för Easy Secure.
  • Säkerhetsnyckel: Detta är en nyckel som används för att kommunicera med Easy Secure.

Schermafbeelding 2023-08-24 om 10.18.54

Loggsidan:

På den här sidan kommer du att kunna komma åt och granska alla loggar som tillhandahålls av appen.

Schermafbeelding 2023-08-30 om 13.34.35

Reservationswidgeten:

Efter att appen har installerats skapar den också en widget. När du öppnar en reservation har den nu en extra flik som ser ut så här:

Schermafbeelding 2023-08-30 om 13.48.32

I reservationswidgeten hittar du en tabell som visar alla Easy Secure-användare som är kopplade till denna reservation. Om du har installerat appen efter att bokningen gjordes eller om det saknas gäster, klicka bara på knappen "Synkronisera" för att uppdatera informationen.

Använda appen:

Efter installation och ifyllning av inställningarna är appen redo att användas och lyssnar på dessa händelser:

• Reservation skapad: När en ny bokning skapas skickar appen gästernas information till Easy Secure.
  • Bokningsdatum ändrat: När bokningens ankomst- eller avresedatum ändras skickar appen ändringen till Easy Secure.
  • Medresenär lade till: När en medresenär läggs till i bokningen läggs den till i Easy Secure.
  • Medresenär raderade: När en medresenär raderas från bokningen kommer den att raderas från Easy Secure.

Om du vill lägga till äldre reservationer till Easy Secure kan du navigera till den reservationen och gå till fliken Easy Secure. Klicka på knappen "Synkronisera" för att lägga till reservationen i Easy Secure.