Erbjudanden

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

En affär kan kopplas till ett boende på samma sätt som du kopplar en produkt. Så affären kan vara en rabatt, skatt eller ett alternativ. En affär kan kännas igen av den här ikonen. handslag-outline-1

För att skapa erbjudanden gå till: Hem -> Erbjudanden

Schermafbeelding 2023-11-21 om 16.49.55

Viktig! En affär kan endast tillämpas en gång per period. Så om du har flera erbjudanden aktiva under samma period tar vi bara den som har högst prioritet.

Om du redigerar en deal kommer du att hitta en liknande skärm som när du redigerar en produkt. Skillnaden är att en affär kan innehålla flera produkter. Ett exempel finns här.

Schermafbeelding 2023-11-21 om 17.03.23

En produkt beräknad på natten

Lägger du till en produkt som är beräknad per natt, kommer den att beräknas utifrån antalet nätter kunden stannar.

En gratis produkt

Om produkten har valts av gästen kommer den att få en eller flera av dessa produkter gratis.

En produkt med ett fast belopp

Du kan lägga till en goody bag eller en frukost en gång. Dessa produkter kommer att läggas till i bokningen. Med 'mängd' kan du bestämma hur många av dessa produkter som ingår.

Vad ser kunden?

Kunden ser bara det totala priset på paketet. I backoffice kan du hitta och redigera alla separerade produkter på fakturan.