Gästöversikt

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Skärmdump 2023-08-29 13.31.38 (1)

Bilden nedan visar listan över alla gästkontakter i systemet. Denna campingplats har totalt 1541 kontakter. För att enkelt söka efter specifika kontakter kan du söka längst upp på namn, e-postadress, telefonnummer och så vidare.

Skärmdump 2023-08-29 13.44.08 (1)

Överst vid den gula knappen 'Lägg till villkor' kan du lägga till villkor i sökningen.

Skärmdump 2023-08-29 13.50.48 (1)

I gäster tillåter förhållandena dig att filtrera på fyra olika sätt:

• Land: Du kan filtrera efter gäster från vissa länder.
  • Språk: Du kan filtrera efter språket som talas av vissa gäster.
  • Gästfält: Du kan filtrera efter gäster som har angett ett särskilt gästfält. Du kan till exempel skapa ett gästfält som gästerna kan välja om de vill få ett månatligt nyhetsbrev via e-post. Så här kan du filtrera på ett sådant gästfält. För mer information om att skapa gästfält, klicka här.
  • Välj taggar: Här kan du filtrera efter vissa taggar. För mer information om att skapa taggar, klicka här.

Skärmdump 2023-08-29 13.55.29

Du kommer att se tre ikoner längst upp till höger. Med skrivarsymbolen kan du skapa en utskrift av kontakterna, med nedåtpilen kan du ladda ner listan och med symbolen till höger kan du ställa in kolumnerna.

Skärmdump 2023-08-29 14.28.48 (1)

De aktiva kolumnerna finns på höger sida. Du kan fortfarande lägga till kolumnerna på vänster sida. I bilden nedan är till exempel kolumnen 'land' inringad.

Skärmdump 2023-08-29 14.34.05 (1)