Hur lägger jag till en produkt på fakturan?

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Du kan lägga till en produkt på en faktura genom att öppna bokningsöversikten. Beroende på din skärmstorlek kommer fakturan att finnas på första sidan i bokningsöversikten eller på fliken Faktura:

stor skärm med faktura på bokningsöversikten

mindre skärm med faktura på flik

Om fakturan är i ett konceptläge kommer du att kunna redigera fakturan. Om du klickar på redigera-knappen kan du redigera fakturan och lägga till en rad:

Du kan sedan börja skriva och systemet kommer att föreslå produkter som finns tillgängliga i systemet.

För att veta mer om att lägga till produkter i systemet kan du läsa den här artikeln

Om produkten läggs till kan du spara fakturan så att den uppdateras.