Hur lägger man till ett pris på ett boende?

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

1. Hur fäster man ett pris på ett boende?

När du har lagt till priser måste de vara kopplade till boendet. Det här avsnittet förklarar hur du gör detta.

På bilden nedan kan du se att det finns ett antal nattpriser satta under 'specialpris'. Vi är på väg att koppla dessa till ett boende.

Skärmdump 2022-08-24 15.29.45

När du är i instrumentpanelen, klicka på fliken "Boende"

Skärmdump 2022-08-24 16.07.22 (1)

Du kommer nu att se alla boenden du erbjuder. Klicka sedan på ett av boendena.

Skärmdump 2022-08-24 16.10.12

Standardplanen har valts som exempel. Du kommer nu att se inställningarna för detta boende. All information och priser kan anges här. Klicka på fliken Priser, som visas på bilden nedan, inringad i rött.

Skärmdump 2022-08-24 16.14.23 (1)

Klicka på den lila knappen "Välj pris". Du kommer då till sidan där du kan välja ett pris som är satt. Som förklaras i början av detta avsnitt har nattpriser lagts till "Specialpris" och kommer att användas som exempel.

Skärmdump 2022-08-24 16.15.24 (1)

"Specialpris" är nu valt för detta boende. Om du klickar på pennikonen på höger sida kommer du till prisschemat, där du kan ändra alla nattpriser. Genom att klicka på papperskorgen raderas priset.

Skärmdump 2022-08-24 16.19.44 (1)