Hur ställer man in ett speciellt pris för vecko-/helger?

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Det är också möjligt att sätta upp ett specialpris. Till exempel ett paketpris till jul. När du är i prisschemat väljer du startdatum för perioden i den grå rutan mellan datumet och raden där priset anges. (Se bilden nedan).

Du släpper markören igen på det datum då specialperioden slutar. I det här fallet skulle det vara 27-12.

Skärmdump 2022-09-23 13.58.22 (2)

Du anger sedan priset för denna period. Detta pris gäller för hela perioden. (Se bilden nedan).

Skärmdump 2022-09-23 14.15.48 (1)