inställningar

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Reservations-ID
Bokningar får automatiskt ett boknings-id. Om du inte är nöjd med detta ID kan du ange ett anpassat ID här. I de flesta fall är det säkert att lämna detta tomt.

Få ett e-postmeddelande när en ny bokning görs
Om du vill få ett e-postmeddelande när en ny bokning görs, aktivera det här alternativet och ange din företags-e-postadress.

Lägg automatiskt till en plats för varje ny bokning
Om du aktiverar det här alternativet tilldelas en gäst automatiskt en plats när du gör en bokning. Denna plats är synlig för gästen på gästsidan. Om du inaktiverar det här alternativet är platsen synlig för gästen och i schematavlan först efter att du tilldelar en plats manuellt i backoffice.

Bokningstext
Det här alternativet används för närvarande inte