Introduktion

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Det trevligaste är: alla kan skapa appar för AppStore. Den är tillgänglig för alla utvecklare och kan vara tillgänglig för en enskild campingplats som för ett visst antal campingplatser såväl som för alla campingplatser.

Den grundläggande appen består bara av en länk till den plats som din app körs. Apparna kommer att köras i sandlåde inom camping.care-miljön. På så sätt kan appen även köras på din egen domän och kan byggas i alla programmeringsspråk.

app-camping-vård

Vad kan appar göra?

En app kan bestå av flera delar. Det grundläggande appgränssnittet ser ut så här

• Appens rot-URL
  • Widgets
  • Webhooks
  • Omfattningar

Appens rot-url

Schermafbeelding 2022-10-02 om 10.27.54

Appens rot-url är gränssnittet som visas när du öppnar en app i AppStore. Det kan vara ett öppet gränssnitt eller också förses med en inloggningsmekanism så att du kommer att kunna logga in appanvändaren. Vi kommer också att använda den här webbadressen för att meddela dig om en installation eller borttagning av appen.

Läs mer om root url

Widgets

Schermafbeelding 2022-10-02 om 10.04.52

Widgets är extra delar av användargränssnittet som kan läggas till camping.care-widgeten. Widgetarna kommer att köras i sandlådor i olika fördefinierade områden inom camping.care-gränssnittet.

Ta reda på mer om widgets

Webhooks

Webhooks är gjorda för att informera externa applikationer om olika typer av evenemang som kommer från camping.care. På så sätt kan vi informera externt system i realtid om förändringar i camping.care.

Varje gång en webhook-händelse registreras kommer ett POST-meddelande att skickas till din applikation med relevant data i JSON-format. Registrera yo webhooks och få information som:

Om en ny ny reservation har skapats (reservation.add)

Om en reservation har annullerats (reservation.cancelled)
Om en ny kontakt har skapats (contact.add)

etc..