Registreringsskyltar

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Scherm_afbeelding 2023-08-24 om 10.57.51

Det är möjligt att skilja mellan alla registreringsskyltar som finns lagrade i systemet och nummerskyltar som läggs till manuellt i systemet.

I sökfältet kan du söka i systemet efter registreringsskylt.

Scherm_afbeelding 2023-08-24 om 11.48.53 (2)

För att lägga till en registreringsskylt till systemet, klicka på den lila knappen "Lägg till registreringsskylt". Enligt nedanstående.

Scherm_afbeelding 2023-08-24 om 11.48.53 (3)

Ange sedan registreringsskyltnumret samt start- och slutdatum för att registreringsskylten är giltig.

Skärmdump 2023-08-24 13.39.06 (1)

Det går även att ange registreringsnummer och sedan koppla det till en befintlig reservation. Bilden nedan visar detta.

Skärmdump 2023-08-24 13.36.00 (1)

Du söker sedan i reservationslistan efter den reservation du vill fästa registreringsskylten på.

Skärmdump 2023-08-24 13.51.18 (2)

Slutligen kommer du att se att reservationen har bifogats. Genom att klicka på den lila "Bokning"-knappen kommer du till bokningsöversikten för denna bokning. Papperskorgen används för att koppla bort bokningen från bilnumret.

Skärmdump 2023-08-24 13.55.43 (1)