Obs, datum, boende

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Skärmdump 2023-08-10 11.25.27 (1)

I det gula området under anteckningar kan du lägga ner kommentarer. Detta kan vara användbart för att lägga ner information om gästen, eller till exempel något för att komma ihåg när gästen checkar in.

Notera! Detta fält kan bara ses i backend. Så gästen ser inte detta.

Skärmdump 2023-08-10 11.31.06 (2)

I datumfältet kan du ändra ankomst- och avresedagar. Om gästen till exempel vill stanna en extra natt kan du ändra det här. Systemet kommer alltid att sammanfatta allt först innan du gör ändringen som visas i bilden nedan.

Skärmdump 2023-08-10 11.37.14

Du kan välja att räkna om bokningen genom att markera eller avmarkera rutan. Kom ihåg att klicka på spara.

Under rubriken boende kan du enkelt ändra boendet för bokningen. När du gör det kommer alla alternativ och den valda (föredragna) platsen också att tas bort.

Skärmdump 2023-08-10 11.45.57

Efter att ha klickat på bekräfta kommer systemet att räkna om igen