Bokningar

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Skärmdump 2023-08-22 11.06.34 (1)

Under rubriken 'Reservationer' är det möjligt att jämföra bokningar under olika perioder. På bilden nedan kan du se att perioden för hela juni månad jämförs med juli månad.

Skärmdump 2023-08-22 11.10.34 (1)

Längst upp till höger under 'Metric' kan du ändra visningen av tabellen. Det är möjligt att visa tabellen efter intäkter eller antal reservationer. Bilden nedan illustrerar detta.

Skärmdump 2023-08-22 11.32.45 (1)

Sedan, under tabellen, kan du se de exakta detaljerna om skillnaden. Som visas i bilden nedan fanns det 84% fler reservationer och 877% fler försäljningar under juni månad.

Skärmdump 2023-08-22 11.37.12 (2)

Det är också möjligt att filtrera reservationerna i den valda informationen. Bilden nedan visar hur du kan filtrera rapporten. Du kan jämföra bokningar baserat på ankomstdatum, avresedatum eller senaste datum då en ändring gjordes i bokningen.

Skärmdump 2023-08-22 11.53.43 (1)

Det är också möjligt att lägga till villkor i filtret. På bilden nedan kan du se var detta är möjligt.

Skärmdump 2023-08-22 11.55.44 (3)

Bilden nedan visar alla villkor som du kan lägga till i filtret. Som ett exempel tar vi bara standardpitch.

Skärmdump 2023-08-22 12.48.07 (1)

Du kan se på bilden nedan att endast resultat med detta tillstånd visas nu.

Med data genererad på det sätt som förklarats ovan kan du ladda ner rapporterna längst ner under "källdata" och "jämförda data". Källdata är det första datumet du anger. Jämförda data är vad du jämför källdata med.

Skärmdump 2023-08-22 11.45.12 (1)

Längst upp till höger kan du göra en utskrift av dessa data. Genom att klicka på skrivarikonen kan du skriva ut rapporten och på pilen bredvid kan du ladda ner rapporten.

Slutligen är det också möjligt att ställa in de kolumner du vill se i din rapport. För att ställa in dessa, klicka på ikonen längst till höger.

Skärmdump 2023-08-22 12.54.05 (2)

Bilden nedan visar vilka kolumner du kan ange. Som ett exempel skulle du vilja läsa i rapporten när avresedatumet för varje bokning är. Klicka sedan på kolumnen för avresedatum.

Skärmdump 2023-08-22 12.59.13 (2)

Då kommer du så småningom att se att avresedatumet visas längst till höger. Den kommer också att finnas där när du laddar ner rapporten.

Skärmdump 2023-08-22 13.01.35 (1)