Bokningar per land

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Skärmdump 2023-08-22 13.04.56 (1)

På höger sida kan du ange från vilket datum du vill generera data. Du kommer då att se ett cirkeldiagram som visar antalet reservationer per land under den angivna perioden.

Skärmdump 2023-08-22 13.38.36 (1)

Under cirkeldiagrammet ser du en översikt över antalet nätter per person och land. Även ålderstabellerna är separerade. Detta är till stor hjälp för att beräkna turistskatten.

Skärmdump 2023-08-22 13.38.36 (1)

Du kan också tillämpa filter och villkor på rapporten. Bilden nedan visar vilka filter du kan använda. Det är möjligt att välja att filtrera efter bokningsskapande datum i juli månad, eller ankomstdatum, avresedatum eller datum då bokningen senast ändrades.

Skärmdump 2023-08-22 13.42.46 (1)

Det är också möjligt att lägga till ett villkor i rapporten. Som ett exempel, på bilden nedan och villkoret läggs till vid endast antalet reservationer av standardplanen visas. Du kan se att rapporten uppdateras omedelbart.

Skärmdump 2023-08-22 13.46.15 (3)

Längst ner på sidan kan du göra en utskrift av de visade reservationerna. Längst upp till höger kan du klicka på skrivarikonen för att skriva ut utskriften. För att ladda ner den, klicka på pilen. Ikonen längst till höger är för att definiera kolumnerna i utskriften.

Skärmdump 2023-08-22 13.58.57 (1)