Vad kan jag göra med Spanien-appen?

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Hur man skapar en polisexport

För att detta ska fungera behöver du ett konto och administration på vår plattform

Steg:

1. Gå till appbutiken och installera Spanien-appen.

2. Efter att du har installerat Spanien-appen hittar du 2 extra fält för i din gästvy.

• Fecha de expedición del documento de identidad – Det här är dokumentdatumet
  • Typo de documento de identidad – Det här är dokumenttypen

3. Lägg till ditt hotell-ID och nästa filnummer i appen

4. Få alla bokningar från ett ankomstdatum

5. Skriptet kommer att upptäcka om du har all nödvändig information för att generera filen. Om inte, listar vi fel så att du vet vad som saknas.

6. Du kan avmarkera alla data som du inte vill exportera.

7. Om det inte finns några fel i ditt val. Knappen Ladda ner kommer att visas och du kan ladda ner filen.