Ytterligare alternativ

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Skärmdump 2023-08-11 10.02.47 (1)

Det första steget är att redigera alternativen. Du kan klicka på redigera på fliken 'alternativ'. Då kommer du att omdirigeras till sidan nedan. Inringade i rött är alla möjliga extra alternativ du kan lägga till. När du sparar bokningen i efterhand räknas priset om direkt.

Skärmdump 2023-08-11 10.37.32 (1)

Det finns även möjlighet att lägga till en registreringsskylt till bokningen. Du kan lägga till flera registreringsskyltar. Du kan läsa mer om att lägga till registreringsskyltar här.

Skärmdump 2023-08-11 10.02.47 (1) (1)