Kuinka hallita hintoja?

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

1. Kuinka luoda hinta?
2. Rivien lisääminen hintataulukkoon
3. Kuinka asettaa erikoishinta?
4. Kuinka asettaa viikkohinta?

1. Kuinka luoda hinta?

Kun olet kojelaudassa, napsauta 'Hinnat'. Alla olevassa kuvassa se on ympyröity punaisella.

Kuvakaappaus 24.8.2022 10.54.56 (1)

Seuraavaksi voit asettaa hinnan. Paina violettia painiketta 'Lisää hinta'. Purppuranpunaisen painikkeen alapuolella ovat nykyiset aktiiviset hinnat.

Kuvakaappaus 23.9.2022 15.00.18 (1)

Annat hinnalle nimen ja napsautat 'Lisää hinta'. Esimerkkinä on nyt käytetty mukavuusaluetta.

Kuvakaappaus 23.9.2022 15.03.11

Hinnasto on luotu ja nyt voit syöttää hinnat. Seuraava kappale selittää hintojen päivittämisen.

Kuvakaappaus 24.3.2023 10.32.34

1. Päivitä hinnat

Kun olet halutussa hinnassa, voit aloittaa hintojen päivittämisen.

Päivitä hinnat napsauttamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa violettia painiketta, jossa lukee "Päivitä hinnat".

Kuvakaappaus 24.8.2022 13.34.07

Sinut ohjataan alla olevalle sivulle. Määritä ensin ajanjakso, jolle haluat päivittää hinnan. Esimerkkinä on valittu päivämäärä 26-08-22 - 14-09-22.

Kuvakaappaus 15.9.2022 13.27.05 (1)

Seuraavaksi valitset hinnan, jonka hintoja haluat muuttaa. Lisätietoa hinnoista löytyy toisesta artikkelista. Klikkaus tässä mennä kyseiseen artikkeliin.

Kuvakaappaus 15.9.2022 13.27.10 (1)

Seuraavaksi valitset valitun ajanjakson päivät, joiden hintaa haluat päivittää. Oletuksena kaikki päivät näytetään. Voit myös päivittää vain esimerkiksi perjantaina, lauantaina, sunnuntaina. Tällöin hinnat päivittyvät vain viikonloppuisin valitun ajanjakson sisällä.

Kuvakaappaus 2022-09-15 13.27.05 (2)

Seuraavaksi määrität hinnan.

Kuvakaappaus 15.9.2022 13.40.17 (1)

On tärkeää, että valitset vasemmalla olevan valintaruudun, kun tallennat hintapäivityksen.

Kuvakaappaus 15.9.2022 13.40.17 (2)

Hintapäivityksen seuraava vaihe on, haluatko estää ajanjakson. Jos haluat estää ajanjakson, sinun ei tarvitse syöttää hintaa yllä kuvatulla tavalla. Sinun tarvitsee vain asettaa kytkin asentoon "Sulje tänä aikana".

Lisäksi voit ilmoittaa tässä, ovatko saapumiset ja lähtö mahdolliset valitulla ajanjaksolla.

Kuvakaappaus 15.9.2022 13.27.05 (3)

On tärkeää, että valitset vasemmalla olevan valintaruudun, kun tallennat hintapäivityksen.

Seuraava askel on vähimmäis- ja enimmäisoleskelu. Minimiperilläoloajan kohdalla syötät, kuinka kauan vieraiden on viipyvä valitun ajanjakson sisällä. Enimmäismajoituksissa täytät, kuinka kauan vieraat voivat viipyä valitulla ajanjaksolla.

Kuvakaappaus 15.9.2022 15.38.07 (1)

On tärkeää, että valitset vasemmalla olevan valintaruudun, kun tallennat hintapäivityksen.

Vähimmäispoikkeamana täytät vähimmäispäivien lukumäärän, jotka asiakkaiden on varattava etukäteen. Maksimipoikkeaman kohdalla täytät, kuinka kauan vieraiden on varattava etukäteen. Kohdassa 2 selitetään tätä tarkemmin.

Kuvakaappaus 24.8.2022 14.26.48 (3)

On tärkeää, että valitset vasemmalla olevan valintaruudun, kun tallennat hintapäivityksen.

Viimeinen vaihe on lisävieraat. Syötä tähän lisähinta per yö jokaiselle ikätaulukolle valitulla hintakaudella.

Kuvakaappaus 2022-08-24 14.48.02

Lopputulos on alla olevan kuvan mukainen. On tärkeää tarkistaa muutamiesi kenttien vasemmalla puolella olevat valintaruudut.

Kuvakaappaus 15.9.2022 15.43.53 (1)

Älä unohda klikata Tallenna.

Kun klikkaat Tallenna, hintapäivitys on valmis. Näet nyt, että hinta on muuttunut valitulla ajanjaksolla. Saatavuus on myös muuttunut vihreäksi, kuten on hintoja ei ole saatavillable ennen tai jälkeen.

Kuvakaappaus 23.9.2022 11.48.38 (1)

2. Rivien lisääminen hintataulukkoon

Hinnastossa on mahdollista lisätä eri rivejä. Alla olevassa kuvassa mahdollisuudet on ympyröity punaisella. Tässä kappaleessa käymme ne läpi yksitellen.

Kuvakaappaus 23.9.2022 11.51.39 (1)

2.1 Hinta
Ensimmäinen hinnastoon lisättävä rivi on "hinta". Yöhinnan voi syöttää tähän. Voit helposti muuttaa hintoja päivässä.

Kuvakaappaus 23.9.2022 11.53.27 (1)

2.2 Saatavilla
Seuraava hinnastoon lisättävä rivi on "saatavilla". Tällä rivillä voit asettaa saatavuuden päivässä. Olemme esimerkiksi ilmoittaneet, että ei ole saatavilla 22-08 ja 26-08 välillä. Nämä näkyvät punaisina.

Kuvakaappaus 23.9.2022 11.55.20 (1)

2.3 Saapuminen sallittu
Seuraavaksi hinnastoon lisättäväksi riviksi tulee "saapuminen sallittu". Tällä rivillä voit ilmoittaa päiväkohtaisesti, saavatko vieraat saapua. Alla olevassa kuvassa olen osoittanut esimerkkinä, että vieraiden saapuminen ei ole mahdollista 28. ja 29.-08.

Kuvakaappaus 23.9.2022 11.59.28 (1)

2.4 Lähtö sallittu
Seuraavaksi hinnastoon lisättävä rivi on "lähtö sallittu". Täällä voit ilmoittaa päivässä, onko vieraiden mahdollista lähteä. Alla olevassa kuvassa olen osoittanut esimerkkinä, että vieraiden ei ole mahdollista lähteä 03-09 ja 04-09.

Kuvakaappaus 23.9.2022 12.1.13 (1)

2.5 Minimiperilläoloaika
Seuraavaksi hinnastoon lisättävä rivi on "minimimajoittuminen". Esimerkiksi, jos sinulla on vähintään 3 yöpymistä 30-08, kuten alla olevassa kuvassa näkyy, tämä tarkoittaa, että vieraiden, jotka saapuvat 30-08, on yövyttävä vähintään 3 yötä.

Kuvakaappaus 23.9.2022 12.03.33 (2)

2.6 Maksimi oleskelu
Seuraava hintapaneeliin lisättävä rivi on "enimmäisvaraus". Esimerkki on ympyröity punaisella alla olevassa valokuvassa. Jos vieraat saapuvat 5.–9., he voivat yöpyä enintään 4 yötä.

Kuvakaappaus 23.9.2022 12.06.42 (1)

2.7 Minimipoikkeama
Seuraava hintapaneeliin lisättävä rivi on "minimipoikkeama". Alla olevasta kuvasta näet, että 02-09:n vähimmäispoikkeama on 2. Tämä tarkoittaa, että asiakkaiden, jotka haluavat saapua 2.–9., tulee tehdä varaus vähintään 2 päivää etukäteen.

Kuvakaappaus 23.9.2022 12.14.01 (1)

2.8 Maksimipoikkeama
Seuraava rivi, joka lisätään hinnastoon, on "maksimipoikkeama". Alla olevasta kuvasta näet, että enimmäispoikkeama on 5 08-09. Tämä tarkoittaa, että asiakkaat, jotka haluavat saapua 08-09, voivat varata enintään 5 päivää etukäteen.

Kuvakaappaus 23.9.2022 12.17.06 (1)

2.9 henkilöä
Viimeinen hintakatsaukseen lisättävä rivi on "henkilöt". Alla olevasta kuvasta näet, että ylimääräiset henkilöt näkyvät hintakatsauksessa. Voit sitten lisätä hinnan ikä- ja päiväkohtaisesti. Kuten alla olevasta kuvasta näkyy, hinnat ovat samat 07-09 asti ja hinta nousee hieman 11-09 asti.

Kuvakaappaus 17.8.2022 14.16.16 (1)

3. Kuinka asettaa erikoishinta?

On myös mahdollista asettaa erikoishinta määräajaksi. Esimerkiksi hinta koko ajanjaksolle idän tai joulun aikana. Kun olet hinnastossa, valitse oikeasta yläkulmasta "luettelonäkymä" alla olevan kuvakaappauksen mukaisesti.
Kuvakaappaus 2023-03-24 10.32.34-1
Täällä voit lisätä kiinteän hinnan määräajaksi.

Lista näyttää tältä;

Kuvakaappaus 24.3.2023 10.43.36

Hintataulukosta näet milloin hinta per yö kuuluu jaksohintaan. Hinta muuttuu violetiksi ja alleviivaus.

Kuvakaappaus 24.03.2023 18.10.37

4. Kuinka määritän viikkohinnan

Paras tapa määrittää viikkohinta on laittaa yöhinnat sisään. Aseta sitten vähimmäishinta 7 yöksi.

Tärkeää: Yhdellä majoituksella voi olla useita hintataulukoita. Yhdellä majoituksella voi olla hintataulukko esimerkiksi yöhinnoille ja yksi hinnasto esimerkiksi viikkohinnoille.