Mollie-päätteiden asentaminen

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

1. Tilaa ja aktivoi Mollie-terminaalisi

Voit tehdä tämän Mollie-kaupan tililtäsi ja seurata ohjeita.

https://www.mollie.com/products/payments-terminal

Kun päätteesi on aktiivinen ja myyntipiste on aktivoitu tililläsi, voit aloittaa yhteyden muodostamisen alustaamme.

Schermafbeelding 2023-06-02 om 20.05.23

2. Synkronoi Mollie-sovelluksen Mollie-päätteet

Päivitä Mollie-sovelluksesi uusimpaan versioon

Tärkeä: Jos sinulla on jo Mollie asennettuna Starfish-tilillesi, poista asennus ja asenna sovellus uudelleen. Jos teet tämän, sinun on muodostettava yhteys Mollieen uudelleen.

Siirry AppStoreen ja avaa Mollie-sovellus.

Varmista, että olet yhteydessä Mollieen. (https://support.camping.care/en/how-to-set-up-the-mollie-app) ja näet seuraavan sivun. Napsauta päätteitä nähdäksesi luettelon Mollie-päätteistäsi.

Schermafbeelding 2023-06-02 om 20.13.08

Yhdistä ne liittimet, joita haluat käyttää.

Nyt olet vain yhden napsautuksen päässä. Liitä liittimet, joita haluat käyttää.

Schermafbeelding 2023-06-02 om 20.18.20

Kun pääte on kytketty, olet valmis lähtemään! Voit nyt tehdä pin-tapahtumia käyttämällä myyntipistettä.

Lue lisää: https://support.camping.care/en/how-does-the-point-of-sale-works