Suodatinpalkki

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

1. Erikoispäivät
2. Päivämäärän mukaan
3. Majoitus
4. Tunnisteet (premium)
5. Paikka

Aikataulutaulusta voi etsiä varauksia tai tiettyjä ajanjaksoja useilla eri tavoilla. Tässä artikkelissa selitetään nämä eri vaihtoehdot.

1. Erikoispäivät

Yleiskatsauksen selkeyden parantamiseksi voit lisätä erityisiä päivämääriä. Nämä päivämäärät voivat sisältää vapaapäiviä, kuten pääsiäisen tai joulun. Voit helposti lisätä nämä päivämäärät asetusosiossa. Lisätietoja tämän tekemisestä on artikkelissa 15.1.5.

2. Päivämäärän mukaan

Jos haluat löytää aikataulutaululta varaukset tietylle ajanjaksolle, valitse vain haluamasi päivämäärä. Aikataulutaulu näyttää sitten kaikki varaukset kyseiselle päivämäärälle.

3. Majoitus

Jos haluat nähdä tietyn majoituksen aikataulutaululla, voit valita sen kohdasta "Majoitus". Lisäksi voit tarkastella useita majoitusvaihtoehtoja samanaikaisesti.

4. Tunnisteet

Tämä ominaisuus on Camping.care Premium -käyttäjien käytettävissä. Voit lisätä tunnisteen jokaiseen paikkaan. Katso ohjeita kohdasta 6.2.8. Voit esimerkiksi merkitä paikan "veden vieressä". Kun valitset tunnisteen, vain kyseisellä tunnisteella varustetut paikat näkyvät aikataulutaululla.

5. Paikka

Jos yrität löytää tiettyä paikkaa aikataulutaululta, voit etsiä sen helposti hakutoiminnolla. Kirjoita vain etsimääsi paikkaan liittyvä nimi tai numero, niin aikataulutaulu näyttää kaikki kyseiseen paikkaan liittyvät varaukset. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos sinulla on suuri määrä majoituspaikkoja ja sinun on löydettävä nopeasti tietty. Hakutoiminto säästää aikaa ja auttaa sinua hallitsemaan varauksiasi tehokkaasti.