Käyttäjät

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

Kuvakaappaus 2023-08-30 11.16.09 (1)

Käyttäjät-välilehdellä näet luettelon kaikista puistosi käyttäjistä. Luo uusi käyttäjä napsauttamalla p violettia 'Lisää käyttäjä' -painiketta.

Kuvakaappaus 2023-08-30 11.43.34 (3)

Voit nyt syöttää uuden käyttäjän tiedot. Jos käyttäjä on luonut tilin samalla sähköpostiosoitteella, tämä käyttäjä lisätään järjestelmään. Jos tiliä ei ole vielä luotu, se saa kutsun postitse.

Voit sitten valita tämän uuden käyttäjän roolin. Saat lisätietoja roolien määrittämisestä ja hallinnasta napsauttamalla tässä.

Kuvakaappaus 2023-08-30 12.00.06

Käyttäjä on nyt luettelossa muiden käyttäjien kanssa. Jos haluat muokata käyttäjää tai määrittää, mitä oikeuksia käyttäjä saa, napsauta oikealla olevaa kynäkuvaketta.

Kuvakaappaus 2023-08-30 12.01.55 (1)

Ensimmäinen välilehti on "Tiedot". Täältä näet käyttäjätunnuksen, nimen ja sähköpostiosoitteen. Voit myös muokata tämän käyttäjän roolia tai poistaa käyttäjän täällä.

Kuvakaappaus 2023-08-30 12.04.38 (1)

Seuraava välilehti nimeltä "Oikeudet" on paikka, jossa voit määrittää käyttöoikeudet. Voit valita tai poistaa valinnan jokaiselle käyttäjälle satoja erilaisia oikeuksia.

Kuvakaappaus 2023-08-30 12.18.06 (1)

Paikat-välilehdellä voit antaa käyttäjälle pääsyn tiettyihin paikkoihin tai estää pääsyn tiettyihin paikkoihin.

Kuvakaappaus 2023-08-30 12.35.23 (1)

'Majoitukset'-välilehdellä voit myöntää tälle käyttäjälle käyttöoikeudet tiettyihin majoitustiloihin.

Kuvakaappaus 2023-08-30 12.42.17 (1)

'Dashboard'-välilehdellä voit määrittää, mitä hallintapaneelin painikkeita käyttäjä voi käyttää.

Kuvakaappaus 2023-08-30 12.44.10 (1)

'Lokit'-välilehdellä voit määrittää, mihin lokeihin tällä käyttäjällä on pääsy. Voit antaa käyttäjälle pääsyn korkean, keskitason ja matalan prioriteetin lokeihin.

Kuvakaappaus 2023-08-30 13.24.11 (2)