Myyntipiste

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

Kuvakaappaus 23.8.2023 14.51.32 (1)

Ensimmäinen vaihe on "Laitteet"-otsikon alla. Täällä voit lisätä maksupäätteen maksujen suorittamista varten. Voit ostaa nämä terminaalit esimerkiksi Mollielta tai Stripeltä. Sitten ne voidaan yhdistää helposti.

Voit myös lisätä tunnisteita maksuihin. Kun haluat myöhemmin tehdä tulosteen kaikista tietyn ajanjakson maksuista, voit helposti suodattaa tiettyjen tunnisteiden mukaan.

Kuvakaappaus 23.8.2023 14.59.51 (2)

Maksupäätteen lisäksi asiakkaat voivat tietysti maksaa myös käteisellä. Voit päättää, mitkä valuutat hyväksyt ja millä seteleillä vieras voi maksaa. Katso POS-järjestelmän asetukset napsauttamalla tässä.

Kuvakaappaus 23.8.2023 15.23.34 (2)

Huomaa! Käteismaksutoiminto on vain Camping.caren Premium-käyttäjille

Maksun lisäämiseksi sinulla on luonnollisesti oltava tuotteita, jotka voidaan maksaa. Oikealla puolella voit etsiä tuotteita järjestelmästäsi. Nämä ovat tuotteita, jotka on luotu jo aiemmin.

Kuvakaappaus 23.8.2023 16.25.26 (1)

Alla olevasta kuvasta näet, että joitain tuotteita on jo listattu. Tämä voi olla helppoa, jos tiettyjä tuotteita myydään paljon. Poistaaksesi tuotteen suosikeista, napsauta ensin 'Ota muokkaustila käyttöön'. Sitten voit napsauttaa roskakoria poistaaksesi tuotteen suosikeista.

Kuvakaappaus 23.8.2023 16.21.43 (1)

Jos haluat lisätä tuotteen suosikiksi, ota muokkaustila käyttöön. Etsi sitten tuote hakupalkista ja napsauta oikealla olevaa tähteä. Alla olevassa kuvassa se on ympyröity punaisella.

Kuvakaappaus 23.8.2023 16.29.23 (1)

Voit napsauttaa tähden vierestä 'Lisää'. Näin voit tarkistaa tämän tuotteen. Vasemmalla näet, että se on lisätty maksettavaksi.

Kuvakaappaus 23.8.2023 16.48.57 (1)

Pin Terminal -maksuille on kaksi vaihtoehtoa. Manuaalisesti tai sidoksissa olevan maksupalveluntarjoajan kautta.

• Manuaaliset maksut. Syötät kokonaissumman manuaalisesti pin-päätteeseesi, ja kun tapahtuma on valmis, voit lisätä sen järjestelmään.
  • Kytketyt pin-liittimet. Jos maksupalveluntarjoajasi antaa sinun yhdistää pin-päätteen alustaamme, maksut käsitellään automaattisesti. Lähetämme kokonaissumman Pin Terminaaliin ja käsittelemme maksun automaattisesti heti, kun maksu on suoritettu.

Mollien tai Stripen maksupääte on erittäin helppo linkittää Camping.careen. Saat lisätietoja napsauttamalla tässä!

Kuvakaappaus 23.08.2023 16.48.57 (2)