Miten energiamittaukset toimivat?

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee verrata alkuperäiseen artikkeliin

Asennustuotteet

Luo ensin tuote jokaiselle energiatyypille (sähkö, vesi, kaasu), jota haluat hallita. Aseta tuotteen hinnaksi 1 yksikkö. Esimerkiksi 1 kWh hintaan 0,62 senttiä.

Siirry sitten kohtaan Asetukset -> Energia -> Asetukset

Siellä voit yhdistää nämä tuotteet oikeaan energiaan. Kun yhteys on muodostettu, voit aktivoida energiamittaukset ja uusi energiavalikkokohta tulee näkyviin kojelautaan (Koti).

Lisää mitat

Jos olet energianäytössä, näet luettelon kaikista paikoistasi ja viimeisimmistä mittauksista.

Energiaa

Luo uusi mittaus napsauttamalla plusmerkkiä lisätäksesi mitta.

Kärki: Avaa tämä sivu matkapuhelimellasi ja voit lisätä mittoja kävellessäsi kiinteistössäsi.

Automaattiset mittaukset

Etkö halua lisätä mittoja manuaalisesti? Ei hätää, meillä on App Storessamme erilaisia sovelluksia mittaamaan niitä automaattisesti. Voit myös tehdä oman integraatiosi Energies API:n kautta.

Lasku vieraille käytetyt mitat

Avaa varaus ja siirry välilehdelle "Energies". Avattaessa löydät kaikki varausjakson aikana lisätyt energiat. Voit lisätä mittauksen sisään- ja uloskirjautumisen yhteydessä, jos sinulla ei ole automaattisia mittauksia asennettuna.

luo mittauslasku
Luo lasku valitsemalla alkaen ja asti -mitta. Oletusarvoisesti valitsemme sinulle ensimmäisen ja viimeisen mittauksen ja laskemme näiden mittausten välillä käytetyn energian.

Tulos löytyy oikeasta yläkulmasta. Esimerkissä vieras käytti 55 kWh. Avaa ponnahdusikkuna painamalla Luo lasku -painiketta.

Ponnahdusikkunassa voit valita (konsepti)laskun tai luoda uuden laskun. Laskemme kokonaishinnan (Tähän energiaan liittämäsi tuotteen perusteella) ja voit luoda laskun yhdellä napsautuksella.

Schermafbeelding 2024-01-13 om 14.13.25

Luo lasku ilman varausta

Haluatko lähettää laskun jollekin, mutta se ei sido varausta? Ei hätää, mene vain kohtaan Energies -> Valitse jakso, jonka haluat laskuttaa vasemmasta yläkulmasta. Valitse kassamitta ja paina Luo lasku. Nyt voit etsiä yhteyshenkilöä / vierasta ja lisätä laskun hänen nimeensä.