Alennukset

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

Kuvakaappaus 15.8.2023 15.57.14 (1)

Napsauta sitten 'Lisää tuote'. Voit etsiä aiemmin lisäämääsi tuotetta. Tuotteet sisältävät esimerkiksi alennuksia ja vaihtoehtoja.Kuvakaappaus 2023-08-15 16.07.09 (2)

Jos napsautat kynäkuvaketta oikealla, voit silti säätää valittua alennusta.Kuvakaappaus 2023-08-15 16.07.09 (4)

Sitten näet, että alennus on lisätty majoitukseen. Kuten alla olevassa kuvassa näkyy. Voit myös lisätä alennukseen tiettyjä ehtoja. Lisää ehtoja napsauttamalla keltaista 'Lisää ehto' -painiketta.

Kuvakaappaus 2023-08-16 09.52.03 (1)

Kaikki mahdolliset ehdot on selitetty alla:

• Kausi: Tässä syötät tuotteen voimassaoloajan. Jos ajanjaksoa ei ole määritetty, tuote näytetään aina.
  • Käytettävissä oleva aika: Kirjoita tähän päivämäärä, jolloin tämä tuote tulee näyttää. Esimerkiksi, että ennakkovarausalennus näytetään vasta joulukuussa.
  • Ikätaulukot: Täällä voit valita, onko alennus voimassa tietyn ikäisille henkilöille.
  • Toistaa: Täällä voit määrittää, toistetaanko tämä tuote. Voit syöttää kuinka monen yön jälkeen varausjaksossa tämä tuote toistetaan.
  • Kesto: Täällä voit valita, näytetäänkö tuote esimerkiksi, kun varaus on suurempi kuin 7 yötä. Vaihtoehdot ovat suurempia, pienempiä ja yhtä suuria kuin. Syötä sitten niiden öiden lukumäärä, joita se koskee.
  • Tarjouskoodi: Täällä voit luoda tarjouskoodin, joka asiakkaiden on syötettävä saadakseen tämän alennuksen.
  • Saapumispäivät: Täällä voit valita, koskeeko tämä alennus vain tiettyinä päivinä saapuvia.
  • Alennuskortit: Tästä voit linkittää alennuksen aiemmin asetettuun alennuskorttiin. Jos haluat lisätietoja alennuskorttien asettamisesta, napsauta tässä.
  • Tunnisteet: Täällä voit lisätä tagin alennukseen. Voit lisätä tuotteen varauksessa olevien tunnisteiden perusteella.
  • Henkilöt: Täällä voit määrittää, koskeeko alennus tiettyä määrää varauksessa olevia henkilöitä. Joten esimerkiksi vain vieraalle 1 ja 2 tai vain vieraalle 3.
  • Kanava: Tässä voit asettaa, että alennus on voimassa vain, kun varaus tehdään valitulta varauskanavalta.
  • Paikat: Täällä voit linkittää alennuskortin tiettyihin pitkiin järjestelmässä.

Kuvakaappaus 2023-08-16 10.03.24 (1)

Oikeassa yläkulmassa näet kaksi muuta kuvaketta. Alennus poistetaan napsauttamalla roskakorin kuvaketta. Sen vieressä oleva alanuoli tarjoaa lisäasetuksia alennukselle. Mitä tässä voidaan asettaa, kerrotaan artikkelissa "Asetukset". Siirry kyseiseen artikkeliin napsauttamalla tässä.

Kuvakaappaus 16.8.2023 10.37.30 (1)