asetukset

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

Kuvakaappaus 17.8.2023 11.59.23 (1)

Voit asettaa linkit ehtoihin online-varausasetuksissa.

Kuvakaappaus 2023-08-17 12.05.11 (1)

Kohdassa "Maksu" voit määrittää, haluatko vieraiden pystyvän lisäämään maksun suoraan varauksen yhteydessä vai voiko asiakas maksaa vasta, kun leirintäalue on vahvistanut varauksen.

Kuvakaappaus 2023-08-17 12.05.11 (2)

Voit käyttää muita liukusäätimiä:

• Voit vahvistaa varauksen automaattisesti, kun maksu lisätään
  • Voit ottaa majoitustyyppisuodattimen käyttöön ja poistaa sen käytöstä. Varauskoneessa on painike, josta voit klikata leirintäaluetta, vuokra-asuntoa tai kaikkea.
  • Alapainikkeen avulla voit ottaa käyttöön sen, että vieraat käyttävät V2-varausmoottoria V1:n sijaan.
  • Lopuksi voit syöttää varaajan vähimmäisiän.

Kuvakaappaus 2023-08-17 12.05.11 (4)