Brändäys

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

1. Brändäys online-varauksissa
2. Automaattiset sähköposti-ilmoitukset
3. Laskun brändäys

1. Brändäys online-varauksissa

On mahdollista vaihtaa/valita värejä, joita haluat käyttää online-varauskoneessa. Voit myös ladata oman logosi ja visuaalisen vaakasuuntaisen kuvan. The pääväri on useimpien varausmoottorin ja backoffice-järjestelmän tekstin ja ääriviivojen väri. The taustaväri on väri, joka näkyy varausmoottorin ja backoffice-järjestelmän taustalla. Valitse väri, jota haluat käyttää ja napsauta "tallenna", päivitä verkkosivusi, jossa varauskone näkyy ja värit vaihtuvat välittömästi.

Voit palata vakioväreihin napsauttamalla Poista sen värin alle, jonka haluat asettaa vakioksi.

Logosi voi ladata alla Logo. Alle voi lisätä vaakasuuntaisen kuvan Visuaalinen, tämä kuva näytetään varausmoottorisi yläosassa.

Varauskoneesi näyttää tältä valitsemillasi väreillä.

2. Automaattiset sähköposti-ilmoitukset

Vieraille on mahdollista lähettää automaattisia sähköposti-ilmoituksia. Voit mukauttaa näiden sähköpostien asettelua tietyssä määrin. Alla olevassa kuvassa vasemmalla punaisella ympyröityllä voit vaihtaa logon postissa.

Kuvakaappaus 2022-09-09 14.57.21 (1)

Sähköpostiin on myös mahdollista lisätä oma visuaalinen ilme. Alla olevasta kuvasta näet, missä voit muuttaa visuaalista sisältöä (ympyröity punaisella).

Kuvakaappaus 2022-09-09 14.57.21 (2)

Voit myös lisätä alaviitteen sähköpostiin. Alla olevassa kuvassa on punaisella ympyröity kuinka tämä tehdään.

Kuvakaappaus 2022-09-09 15.34.22 (1)

Voit valita, haluatko näyttää logon ja visuaalin sähköpostissa vai vain logon vai vain visuaalin. Voit myös lähettää vieraille mukautetun sähköpostin. Tämä vaatii premium-tilauksen.

Kuvakaappaus 2022-09-09 15.42.50 (1)

3. Laskun brändäys