Erityiset päivämäärät

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee verrata alkuperäiseen artikkeliin.

Erikoispäivämäärät ovat mukavuussyistä, jotta voit valita nopeasti päivämäärän, kun vieras tekee online-varauksen tai tekee backoffice-varauksen:

Jos sinulla on usein varattu ajanjakso, voit määrittää pikavalintavaihtoehdon täällä.

Erikoispäivä näkyy nyt klikattavana painikkeena varauslomakkeessa. Kun tätä painiketta napsautetaan, kesäkuun ajanjakso valitaan automaattisesti. Alla oleva kuva on back office -varauksesta. Painike näkyy myös back office -varauslomakkeessa:

Sinulla on myös mahdollisuus valita nopeasti ajanjakso aikataulutaulusta: