hinnat

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

Kuvakaappaus 15.8.2023 15.14.54 (1)

Lisää hinta napsauttamalla 'Hinnat'-painikkeen 'Lisää hinta' alla. Voit sitten valita jo aiemmin luoduista hinnoista tai luoda uuden.

Kuvakaappaus 15.8.2023 15.14.54 (2)

Napsauta sitten yhtä hinnoista. Alla olevassa kuvassa käytän esimerkkinä Night rate Comfort -pituutta. Tämä hinta on nyt sidottu mukavuusaluemajoitukseen.

Kuvakaappaus 2023-08-15 15.20.03 (1)

Kun hinta on linkitetty majoitukseen, voit myös lisätä tiettyjä ehtoja tähän hintaan.

Kuvakaappaus 15.8.2023 15.22.30 (2)

Näiden ehtojen avulla voit määrittää, onko tämä hinta voimassa tietyille varauskanaville. Alla olevasta kuvasta näet, että voit vaihtaa 'Käytä' ja 'Sulje pois' välillä. Käytä kohdassa Käytä, määrität, että tämä hinta koskee valittua kanavaa ja alennuskorttia.

Kun napsautat Sulje pois, valittu varauskanava ja/tai alennuskortti suljetaan pois tästä hinnasta. Alla olevassa kuvassa se on ympyröity punaisella.

Kuvakaappaus 15.8.2023 15.24.37 (2)

Kanaville olen valinnut esimerkkinä Camping.care backoffice. Tämä tarkoittaa siis sitä, että tämä hinta on voimassa vain Camping.care backofficesta tehtyihin varauksiin. Katso kuva alla.

Kuvakaappaus 15.8.2023 15.41.50 (1)

Jos ehto näkyy keltaisena painikkeena, kuten alla olevissa kuvissa näkyy, se tarkoittaa, että se on lisätty oikein.

Kuvakaappaus 15.8.2023 15.46.38 (1)

Lopuksi näet kaksi muuta kuvaketta oikeassa yläkulmassa. Jos napsautat nuolen vasenta kuvaketta, sinut ohjataan hintataulukkoon. Siellä voit säätää hintoja. .

Säiliön kuvake puhuu puolestaan. Sen avulla voit poistaa kurssin.

Kuvakaappaus 15.8.2023 15.46.38 (2)