Kentät

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

Kenttäasetuksissa näet kaikki kentät, joita voit valita käytettäväksi varauslomakkeessa. Jos haluat lisätä mukautetun kentän varauslomakkeeseen, mutta kenttä ei ole käytettävissä lomakkeen asetuksissa, voit luoda sellaisen täällä.

Oletetaan, että haluat kysyä vierailta, haluavatko he saada uutiskirjeen jokaisen varauksen yhteydessä. Voit luoda "uutiskirje"-kentän tästä. Valitse 'Lisää', lisää nimeksi 'Uutiskirje' ja valitse Päällä/Pois kenttätyypistä:

Jos napsautat Englannin lippua, voit kirjoittaa käännöksiä.

Voit nyt lisätä tämän kentän varauslomakkeeseen edellisessä luvussa käsitellyssä kohdassa ”Lomakeasetukset”.