Kuinka kirjaudun sisään SSO-tililläni?

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

Kiinnostaako SSO-yhteys? Ota yhteyttä. Tällä hetkellä tämä ominaisuus on käytettävissä vain yritys käyttäjät.

Kirjaudu SSO-tilillesi seuraavasti:

1. Siirry kirjautumissivulle: https://app.camping.care/login

2. Napsauta SSO-kirjautumista:

sso-kirjautuminen

3. Valitse yhteystapa, tämä voi olla oAuth 2.0 tai SAML. Lisää myös palveluntarjoajan nimi (tämä on yleensä organisaatiosi nimi).

sso-valtuuksia

4. Paina Kirjaudu sisään, niin sinut ohjataan SSO-palveluntarjoajan kirjautumissivulle.

5. Onnistuneen kirjautumisen jälkeen sinut ohjataan takaisin Camping.careen ja kirjaamme sinut tilillesi.

Varoitus: Kun kirjaudut sisään ensimmäistä kertaa, tai jos roolisi ovat muuttuneet. Sitten voi kestää jopa 15 minuuttia, ennen kuin olemme käsitelleet kaikki roolit. Tästä johtuen saatat saada virheilmoituksen, että sinulla ei ole oikeuksia tai et näe kaikkia hallintoja heti.