Kuinka lisään tuotteen laskuun?

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

Voit lisätä tuotteen laskuun avaamalla varauskatsauksen. Näytön koosta riippuen lasku on varauskatsauksen ensimmäisellä sivulla tai välilehden laskulla:

suuri näyttö laskulla varauskatsauksessa

pienempi näyttö, jossa lasku välilehdellä

Jos lasku on konseptitilassa, voit muokata laskua. Jos napsautat Muokkaa-painiketta, voit muokata laskua ja lisätä rivin:

Tämän jälkeen voit aloittaa kirjoittamisen ja järjestelmä ehdottaa tuotteita, jotka ovat saatavilla järjestelmässä.

Saat lisätietoja tuotteiden lisäämisestä järjestelmään lukemalla tämän artikkelin

Jos tuote lisätään, voit tallentaa laskun, jotta se päivitetään.