Kuinka tulostaa interaktiivinen kartta

Interaktiivisen kartan tulostaminen voi olla erittäin hyödyllistä, jos haluat näyttää vieraille, mitä on saatavilla ja mitä ei. Jokaisella kartalla on eri mitat. Joten jos kartta ei sovi kovin hyvin A4-tulostusmuotoon, voit säätää sitä sopivaksi.

1. Voit leikkiä kartta-asetuksella asettamalla oletusarvoisen zoomaustason/koon, jotta se sopii. Interaktiiviset karttaasetukset
  2. Jos tulostat kartan, voit pelata koolla (%), jotta se mahtuu yhdelle sivulle. Joissakin tulostusvalintaikkunoissa on myös sovita sivulle -vaihtoehto, joka tekee tämän automaattisesti puolestasi.