Kuvia

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

Kuvakaappaus 15.8.2023 13.18.56 (1)

Valitse valokuvat napsauttamalla aluetta, jossa on 'Lähetä kuva napsauttamalla tai vetämällä'. Voit sitten valita kuvan tietokoneeltasi.

Huomaa! Jos saat virheilmoituksen yrittäessäsi lisätä valokuvaa, valokuva saattaa olla liian suuri tai se ei ole .png- tai .jpg-kuva.

Kuvakaappaus 15.8.2023 13.18.56 (2)

Lopuksi näet useita kuvakkeita aktiivisten kuvien alla. The 'i' vasemmalla puolella osoittaa, että tämä on kuva, joka näkyy online-varaussivulla. Roskakori tarkoittaa, että voit poistaa kuvan ja jos napsautat kansiota, voit avata kuvan uudelle välilehdelle.

Kuvakaappaus 15.8.2023 13.23.42 (1)