Lomakkeen asetukset

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

Lomakeasetuksissa voit määrittää varauslomakkeen backofficelle ja online-varaukselle. Voit vaihtaa lomakkeiden välillä täällä:

Lomakeasetuksissa voit lisätä ja poistaa kenttiä. Jos haluat lisätä edellisessä luvussa luomamme "Uutiskirje" -kentän, napsauta "Uutiskirje". Oikeassa sarakkeessa voit tehdä pakollisen/ei pakollisen kentän. Voit myös poistaa kenttiä täältä:

Voit muuttaa kenttien järjestystä napsauttamalla tätä kuvaketta , pidä hiiren vasenta painiketta painettuna ja vedä kenttää ylös tai alas:

Jos syötit alennuskortit. Voit aktivoida ne verkkolomakkeella lisäämällä tämän kentän: