Lomakkeen asetukset

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

Otsikon 'Lomakeasetukset' alla voit määrittää tarkalleen, mitä tietoja haluat saada vieraalta, kun hän tekee varauksen.

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitkä kentät asiakkaan on täytettävä varauksenteon yhteydessä. Yllä olevan kuvan yläreunasta näet, että 'Verkkovaraus' on ympyröity punaisella. Jos napsautat 'Backoffice', voit asettaa vierastiedot, jotka sinun on täytettävä backoffice-varausta tehdessäsi.

Kuvakaappaus 17.8.2023 15.46.06 (2)

Yllä olevassa kuvassa näet oikealla puolella, mitkä kentät on valittu ja siksi näytetään. Klikkaamalla tähteä voit tehdä kentän pakolliseksi. Alla olevasta kuvasta näet, kuinka se näkyy varauskoneessa.

Kuvakaappaus 2023-08-18 09.39.54 (1)

Voit myös kysyä tietoja matkustajilta. Napsauttamalla 'Yhteismatkustajat' -painiketta voit mukauttaa kenttiä matkailijoille.

Kuvakaappaus 2023-08-18 09.42.28 (1)

Järjestelmässä on useita vakiokenttiä. On myös mahdollista luoda oma. Alla olevissa kuvissa on esimerkki itse luodusta kentästä. Klikkaamalla violettia Muokkaa vieraskenttiä -painiketta voit luoda ja muokata kenttiä itse. Kuvakaappaus 2023-08-18 09.47.06 (1)

Saat lisätietoja vieraskenttien muokkaamisesta napsauttamalla tässä.