Kuvakaappaus 2023-08-10 09.24.31 (1)

Ensimmäinen vaihe on maksun tila. Alla olevasta kuvasta näet, että tämä varaus on maksamaton ja sen takana on punainen piste. Tämä tarkoittaa, että tästä varauksesta ei ole vielä tehty talletusta.

Kuvakaappaus 2023-08-10 09.29.35 (1)

Toinen vaihe on maksujen lisääminen. Jos lisäät maksun varaukseen manuaalisesti, voit tehdä sen varauskatsauksesta. Voit tehdä sen napsauttamalla 'Lisää maksu'. Kuten alla olevassa kuvassa punaisella ympyröitynä.

Kuvakaappaus 2023-08-10 09.29.35 (2)

Tämän jälkeen siirryt kassajärjestelmään ja voit suorittaa maksun. Voit ensin määrittää, kuinka paljon vieras maksaa. Voit säätää tätä määrää punaisella ympyröimällä alla olevassa kuvassa.

Kuvakaappaus 2023-08-10 09.39.07 (1)

Kortilla maksaessasi voit valita 'Laitteet'-kohdasta PIN-laitteen, joka on liitetty. Otsikon 'Valitse tunnisteet' alla voit lisätä tunnisteen maksuun. Myöhemmin raportteja luotaessa tämä voi olla hyödyllistä suodattaa tämä. Selityksiä tunnisteiden luomiseen löytyy tässä.

Kuvakaappaus 2023-08-10 09.44.48 (1)

Maksamiseen voi käyttää myös käteistä. Alla olevassa kuvassa valuutoiksi on valittu EUR, GBP ja CHF. Voit lisätä useita valuuttoja. Voit määrittää myyntipistejärjestelmän napsauttamalla tässä.

Kuvakaappaus 2023-08-10 09.47.34

Lopuksi kun lisäät maksun, näkyviin tulee pieni yleiskatsaus, joka näyttää varauksen tämänhetkisen tilan.

Kuvakaappaus 2023-08-10 09.57.06

Jos nyt palaat varaukseen, näet, että maksun tila on muuttunut maksamattomasta maksetuksi. Väri on muuttunut vihreäksi ja varaus on täysin maksettu. Katso alla oleva kuva.

Kuvakaappaus 2023-08-10 10.00.43