Matkailijan tiedot

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

Kuvakaappaus 2023-08-10 12.00.37 (1)

Kentät-otsikon alla voit muuttaa matkustajien tietoja. Voit myös lisätä lisätietoja. Kun napsautat 'varaukset' -kohdan vieressä olevaa kynää, voit täyttää lisäkenttiä. Nämä ovat esimerkiksi tietoja, joita vieraan ei välttämättä tarvitse täyttää varauksenteon yhteydessä, mutta jotka saatat haluta saada myöhemmin. Voit päättää, mitkä kentät laitat alle. Lue lisää aiheesta napsauttamalla tässä.

Kuvakaappaus 2023-08-10 14.38.10

Päämatkustajan tiedoissa voit valita toisen päämatkustajan tai muuttaa nykyisen päämatkustajan tietoja. Klikkaamalla suurennuslasia voit etsiä olemassa olevia asiakkaita järjestelmästä alla olevan kuvan mukaisesti.Kuvakaappaus 2023-08-10 14.58.00 (2)

Kuvakaappaus 2023-08-10 15.21.53

Kun napsautat kynällä kuvaketta, voit muuttaa nykyisen päämatkustajan tietoja.

Kuvakaappaus 2023-08-10 15.49.14 (1)

On myös mahdollista nähdä, mitä tämän yhteystiedon alta on varattu. Klikkaamalla 'varaukset' ylhäältä, näet kaikki tämän yhteystiedon varaukset. Voit myös tarkastella kaikkia tämän yhteyshenkilön laskuja ja maksuja.

Kuvakaappaus 2023-08-10 15.49.14 (2)

Sivun oikeasta reunasta voit valita varauksen tekemisen yhteyshenkilöltä. Voit myös poistaa käytöstä kaikki tämän yhteystiedon automaattiset sähköpostit napsauttamalla liukusäädintä. Tämä on kuvattu alla olevassa kuvassa.

Kuvakaappaus 2023-08-10 15.49.14 (3)

Lopuksi voit myös lisätä ylimääräisen matkustajan varaukseen. Jos napsautat 'Lisää matkakumppani' -painiketta, voit etsiä järjestelmästä uudelleen olemassa olevia yhteystietoja tai luoda uuden yhteyshenkilön.

Kuvakaappaus 2023-08-10 16.27.43 (1)