Miten Google meet toimii?

1. Lähetämme sinulle kutsun sähköpostitse. Tästä sähköpostista löydät linkin hangoutiin.

gO23NyhgddcmIX2BPphg_nypl-5vgZ9ApQ

2. Napsauta linkkiä ja näet seuraavan näytön. Selain saattaa pyytää mikrofonin ja kameran käyttöä. Salli tämä.

-lSbcAus9pJfp-UlJl3S_nXv6IUDPPC8wQ

3.1 Jos sinulla ei ole Google-tiliä, voit liittyä kokoukseen kirjoittamalla nimesi ja napsauttamalla suurta vihreää painiketta.

jcO7GiqqwPLkkMWTvsUKlwNKge1-x2qyxw3.2 Jos sinulla on Google-tili, voit kirjautua sisään ja napsauttaa suurta vihreää painiketta päästäksesi kokoukseen. Näet odottavan näytön. Kun hyväksymme sinut, sinut hyväksytään automaattisesti hangoutiin.

_i2ztgP8ktmknvbWV_Rc522yCgminwcXtgMitä tarvitset?

– Mikrofoni (jotta voimme puhua). Eikö sinulla ole sellaista? Ei hätää, voit silti liittyä hangoutiin, niin soitamme sinulle puhelimitse.

– Kamera (tämä valinnainen).