Kuinka lisätä maksu varaukseen?

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

Jos haluat lisätä maksun varaukseen, voit avata lisämaksun varauskatsauksesta:

Riippuen siitä, käytätkö myyntipistettä vai et, näet erilaisia näyttöjä.

POS

POS:ssa voit muuttaa maksettavaa summaa, normaalisti tämä on varauksen avoin summa.

Pin

Laitteet

Tämän jälkeen voit valita, käytetäänkö laitteena PIN-laitetta (päätelaite) vai manuaalista.

Manuaali on tarkoitettu PIN-päätteen manuaaliseen käyttöön, jonka jälkeen voit valita manuaalisesti itse päätelaitteessa maksettavan summan. Maksun tarjoaja ja maksutapa rekisteröidään automaattisesti laitteen vastaanottaman maksun perusteella.

Maksupalveluntarjoajien päätelaitteet vastaanottavat automaattisesti pyydetyn summan, käsittelevät maksun ja tallentavat sen järjestelmään, kun maksu on vastaanotettu maksupalveluntarjoajalle.

Voit asentaa useiden merkkien päätelaitteita. Jos haluat tietää lisää tästä Voit etsiä tietokannan sovellusosiosta tuettuja maksupalveluntarjoajia tai luoda oman pääteyhteytesi selitetyn esimerkin perusteella tässä

Voit myös luoda omia tunnisteita tallentaaksesi sen maksun kanssa, jonka jälkeen voit suodattaa ne omien tunnisteidesi mukaan

Käteinen raha

Riippuen siitä, missä kassapisteessäsi on yksi tai useampia valuuttoja, POS-järjestelmä rekisteröi automaattisesti maksut useissa valuutoissa saldoon. Sillä on myös päivittäinen synkronointi järjestelmään toimitettujen valuuttojen vaihtokursseihin.

Laskennan helpottamiseksi käyttäjälle voit valita summat, joilla vieras maksoi. Tällä tavalla on helpompi tietää, mitä antaa takaisin tai se on edelleen avoin vieraan maksettavaksi.

Vieraalla maksettu summa ei ole maksuna rekisteröity summa. Näytön yläreunassa oleva summa on rekisteröity maksettu summa. "Vieras maksoi" sillä vain työkalu, joka helpottaa laskelmia.

Saldo

Saldoa käytetään käteisen poistamiseen tai lisäämiseen rekisteriin, myös päiväsaldon voi sulkea täältä. Lisätietoja Saldosta, talletuksista ja nostoista löydät osoitteesta Tämä asiakirja

Sulje POS

Jos suljet myyntipisteen, näet oletusmaksunäytön:

Täällä voit myös valita muita laskuja, jotka voidaan maksaa POS:lla tai tehdä manuaalisen valinnan lisättäväksi Maksu-kohtaan. Täällä on myös mahdollista muuttaa maksupäivämäärää, koska joskus pankkisiirto on saapunut jo aikaisemmin.