Miten Mollie-sovellus määritetään?

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

Tärkeä!

Jotta maksut toimisivat vierassivulla. Varmista, että aktivoit V1-uudelleenohjauksen V2:een. Sen voi tehdä täällä: asetukset -> Online-varaus -> Asetukset

Schermafbeelding 2022-12-21 klo 20.00.35

• Kirjaudu Camping.care-tilillesi ja mene sovelluskauppaan ja etsi Mollie-sovellus. Avaa se ja asenna sovellus.
  • Kun olet asentanut sovelluksen, voit painaa sinistä painiketta ja muodostaa yhteyden Mollieen.
  • Nyt sinut uudelleenohjataan Mollieen
  • He pyytävät sinua myöntämään Camping.carelle luvan työskennellä tilisi kanssa.
  • Napsauta Yhdistä ja sinut ohjataan takaisin Camping.careen. Nyt Mollie on yhteydessä

Schermafbeelding 2022-12-20 21.12.48

Profiilit

Valitse oikea profiili, johon maksut on siirrettävä.

Testitilat

Aktivoi testitilat vain, kun haluat suorittaa testimaksuja. Aktivoinnin jälkeen suorittamasi maksut eivät ole oikeita maksuja, ja niiden pitäisi olla poistettu testauksen jälkeen.

Irrota Mollie

Irrota yhteys Mollien kanssa. Tässä tapauksessa säilytämme lokit ja maksuhistorian.

Lokit

Sovelluslokit tallennetaan tänne. Tämä on vain kehittäjille, lokit voivat olla teknisiä.

Maksut

Kirjaamme viimeisimmät maksut. Täältä voit tarkastella kaikkien maksuyritysten tilaa ja nähdä, menikö jokin pieleen.