Miten teen varauksen?

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee verrata alkuperäiseen artikkeliin.

Varauksen tekemiseen vieraalle on kaksi tapaa. Voit napsauttaa sinistä painiketta vasemmassa yläkulmassa, jossa lukee "Uusi varaus". Alla on kuva tästä painikkeesta.

Kuvakaappaus 25.7.2022 15.58.43

Toinen tapa on tehdä varaus aikataulutaulun kautta. Voit valita ajanjakson aikataulutaulusta ja alla oleva viesti tulee näkyviin.

kuva16

Napin painalluksen jälkeen "Uusi varaus" sinut ohjataan sivulle, jolle kaikki tiedot voidaan syöttää. Ensimmäinen sivu näkyy alla olevassa kuvassa. Täältä näet jälleen kerran ilmoitetun ajanjakson ja kanssasi matkustavien ihmisten määrän. Jos olet täyttänyt tiedot, paina -painiketta Seuraava.

Kuvakaappaus 2022-07-25 09.22.22

Jos olet klikannut Seuraava, voit valita majoituksen. Voit myös etsiä majoituksen nimen tai suodattaa vuokramökkejä ja -paikkoja. Tämä näkyy alla olevassa kuvassa.

Kuva 18

Yllä olevassa kuvassa painike "hinnat" on ympyröity punaisella. Kun napsautat sitä, näet eri yökohtaiset hinnat päivämäärää kohden ja eri saapumispäivillä. Alla oleva kuva näyttää, miltä tämä näyttää.

Kuvakaappaus 25.7.2022 27.51

Seuraavaksi varauksen yhteydessä täytettävä asia ovat vaihtoehdot. Nämä vaihtoehdot voivat olla erilaisia jokaisessa majoituskohteessa. Siirry seuraavaan vaiheeseen napsauttamalla ´Seuraava.

Kuvakaappaus 25.07.2022 57.9.18

Tämän jälkeen tulet sivulle, jolle annat yhteystiedot. Syötä ensin päämatkustajan tiedot. Jos vierität alaspäin, näet, että voit syöttää sinne kaikki matkustajien yhteystiedot. Jos olet täyttänyt kaikki tiedot, napsauta Seuraava -painiketta.

Kuvakaappaus 25.7.2022 10.12.30

Viimeinen vaihe on 'muu' -välilehti. Täällä voit lisätä ylimääräisiä kenttiä, kuten haluamasi pitch.

Kuvakaappaus 25.7.2022 16.10.2022

Näytön oikealla puolella näet yhteenvedon varauksesta. Sieltä löydät saapumis- ja lähtöpäivät, vieraiden lukumäärän ja hintarakenteen. Voit tarkistaa näiden tarkkuuden. Jos kaikki on oikein, napsauta violettia "luo varaus" -painiketta. Tämä näkyy alla olevassa kuvassa.

Kuva 19

Vinkki: Tarkista aina, että kaikki tiedot ovat oikein ennen varauksen vahvistamista.

Jos olet painanut "luo varaus".  sinut ohjataan alla olevalle sivulle. Varaus on järjestelmässä ja näet, että siellä on varausnumero ja että maksuja voidaan lisätä. Täältä voi myös kirjata vieras sisään, lisätä vaihtoehtoja tai esimerkiksi muuttaa tietoja.

Varaus on nyt valmis.

Kuvakaappaus 25.07.2022 10.39.46