Miten vieraskielet toimivat?

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

Kuvakaappaus 2023-01-20 15.07.07 (1)

Kun olet Camping.care-hallintapaneelissa, napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa hammasrataskuvaketta. Tämä vie sinut asetuksiin. Yllä olevassa kuvassa tämä on ympyröity punaisella.

Kuvakaappaus 2023-01-20 15.28.58 (1)
Tämän jälkeen pääset kaikkiin asetuksiin. Napsauta Vieraat-välilehden kieliä.

Kuvakaappaus 2023-01-20 15.33.52 (1)
Tämä vie sinut yllä olevalle sivulle. Täällä voit asettaa kaksi eri kieltä. Mitä nämä tarkoittavat, selitetään alla:

Oletuskieli: Tässä määrittämäsi kieli on kieli, jolla back office -järjestelmä avautuu oletuksena. Demopuiston oletuskieli on hollanti. Jos kyseessä on esimerkiksi italialainen leirintäalue, aseta se italialaiseksi. Tämä on siis puhtaasti leirintäalueen työntekijöiden kieli.

Valitut kielet: Tällä asetuksella voit määrittää, millä kielillä vieraat voivat nähdä varauskoneen. Näet kansallisen lipun eri paikoissa taustatoimistossa (esimerkki alla). Voit lisätä käännöksiä kaikkiin näihin lippuihin. Joten mitkä kielet valitset valituilla kielillä, näkyvät kaikkialla taustatoimistossa käännösten lisäämistä varten.

Kuvakaappaus 2023-01-20 16.38.05 (1)

Kuvakaappaus 2023-01-20 16.38.35

Alla on kuvakaappaus varausmoottorista. Punaisella ympyröitynä vieraat voivat ilmoittaa haluamansa kielen. Kuten näet, nämä ovat samoja kieliä, jotka on valittu valituilla kielillä.

Kuvakaappaus 2023-01-20 16.42.44 (1)