Online varaus

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

Ensimmäinen vaihtoehto verkkovarauksen brändäyksen hallintaan on logon lisääminen. Tämä on logo, joka näkyy varaussivun yläosassa.

Kuvakaappaus 2023-08-18 11.52.03 (1)

On myös mahdollista vaihtaa varauskoneen värejä. Kohdassa 'Pääväri' voit muuttaa laatikoiden väriä ja tekstin väriä. 'Taustaväri' -kohdassa voit muuttaa taustan väriä.

Kuvakaappaus 2023-08-18 11.52.03 (2)

Banneria on mahdollista vaihtaa varauskadulla. Alla olevassa kuvassa punaisella ympyröitynä banneria voidaan muokata tai poistaa.

Kuvakaappaus 22.08.2023 10.55.52 (1)

Vakiomuokkausten, kuten värien ja kuvien, lisäksi voit myös muokata Booking Lanen asettelua hieman edistyneemmällä tavalla. HTML:n ja CSS:n avulla voit mennä paljon pidemmälle asettelun mukauttamisessa. Saat lisätietoja HTML:n ja CSS:n käytöstä napsauttamalla tässä.

Kuvakaappaus 2023-08-30 14.18.50

Kuvakaappaus 2023-08-30 14.19.59