Reskontrat

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee verrata alkuperäiseen artikkeliin

Kuvakaappaus 2023-08-31 11.40.44 (1)

Näet yläreunassa liukusäätimen, jonka avulla voit kytkeä reskontrat päälle ja pois. Kun tämä on päällä, näet varauskatsauksessa tarkalleen, mikä rivi kuuluu mihinkin pääkirjaan. Voit tietysti myös määrittää tämän itse.

Kuvakaappaus 31.8.2023 11.39.15 (2)

Klikkaamalla violettia 'Lisää pääkirja' -painiketta voit luoda itse uuden kirjanpidon. Oikealla puolella voit muokata tai poistaa kirjanpitoa napsauttamalla kynän tai roskakorin kuvaketta.

Kuvakaappaus 2023-08-31 12.11.01 (1)