Paikka

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

Kuvakaappaus 2023-08-10 10.07.57 (1)

Ensimmäinen säätö, jonka voit tehdä paikkaan, on muuttaa sitä. Voit tehdä tämän napsauttamalla 'Vaihda paikkaa' -painiketta. Kuten alla.

Kuvakaappaus 2023-08-10 10.10.54 (1)

Seuraava säätö, jonka voit tehdä, on poistaa varauksen paikka. Napsauttamalla yksinkertaisesti 'Poista paikka', näkyviin tulee kysymysmerkki, eikä paikkaa ole enää linkitetty. Katso kuva alla.

Kuvakaappaus 2023-08-10 10.10.54 (2)

Huomaa! Kun poistat paikan varauksesta, se ei enää näy aikataulutaulussa.

Liukusäätimellä voit määrittää, onko tämä paikka ensisijainen paikka. Kun ilmoitat, että se on ensisijainen paikka, se näkyy myös suunnittelutaululla oikealla olevan kuvakkeen kautta.

Kuvakaappaus 2023-08-10 10.10.54 (3)

Lopuksi voit siirtyä aikataulutaululle napsauttamalla 'Näytä aikataulussa'. Jos haluat lisätietoja aikataulutaulusta, napsauta tässä.

Kuvakaappaus 2023-08-10 10.10.54 (4)