Sähköpostit

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

Sähköpostiasetuksissa voit määrittää oletussähköpostipohjia. Sähköpostipohjia voidaan käyttää varausvahvistuksiin, maksuilmoituksiin jne. Lisää sähköposti, anna sille nimi ja klikkaa "muokkaa":

Voit käyttää painikkeita "vieras" ja "varaus" lisätäksesi automaattisesti henkilökohtaiset tiedot sähköpostin aiheeseen ja sähköpostin runkoon:

Mallin asennuksen jälkeen voit lähettää testisähköpostin omaan osoitteeseesi. Kun napsautat "Lähetä testisähköposti", sinua pyydetään valitsemaan varaus luettelosta. Kun olet napsauttanut "lähetä", testisähköposti lähetetään sähköpostiosoitteeseesi:

Onko sähköpostimallin asetukset oikein? Voit lähettää tämän sähköpostivahvistuksen automaattisesti varauksenteon jälkeen käyttämällä työnkulkuja:

Saat sähköpostivahvistuksen napsauttamalla "varaus tehty" ja valitsemalla kuvaava nimi, kuten "Varausvahvistus":

Napsauta "Muokkaa työnkulkua" ja älä unohda ottaa työnkulku käyttöön, kun kaikki on määritetty:

Klikkaa -kuvaketta ja valitse "Lähetä postia":

Valitse sähköpostimallisi ja lisää työnkulku: