Tiedot

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

Ensin voit muokata majoituksen nimeä ja lisätä kuvauksen. Tämä kuvaus näkyy vieraalle varauskoneessa.

Kuvakaappaus 2023-08-15 12.00.17 (1)

Oikealla puolella näet kaksi Ison-Britannian lippua. Tämä tarkoittaa kieltä, jolla tämä nimi tai kuvaus on asetettu. Jos napsautat lippua, voit tehdä käännöksiä useille kielille. Kun vieraat varauskoneessa syöttävät haluamansa kielen, kaikki siirtyy automaattisesti käännökseen.

Kuvakaappaus 2023-08-15 12.14.21

Tämän jälkeen voit lisätä majoitukseen tunnisteita. Alla olevan kuvan tarrat ovat esimerkkejä siitä, miltä se näyttää. Oikealla puolella näet painikkeen, jossa on "Lisää etiketti". Siellä voit luoda omia tarroja.

Kuvakaappaus 2023-08-15 12.00.17 (4)

Kun olet napsauttanut 'Lisää tarra', sinut ohjataan alla olevalle sivulle. Punaisella ympyröitynä on tarrat, jotka on jo valmiiksi asetettu järjestelmässä.

Kuvakaappaus 15.8.2023 12.36.18 (1)

Sen alapuolella näet aiemmin luodut tarrat. Napsauttamalla yhtä tarroista se sijoitetaan aktiivisten tarrojen joukkoon.

Kuvakaappaus 15.8.2023 12.36.18 (3)

'Create label' -osiossa voit luoda oman tarran. Voit antaa tarralle nimen ja valita sitten kuvakkeen, jota haluat käyttää tarrassa. Lopuksi voit valita sivun alalaidasta, minkä värinen tarra tulee olla. Alla olevassa kuvassa näet, että olen luonut Wi-Fi-tunnisteen.

Kuvakaappaus 15.8.2023 12.54.25 (1)

Paina sitten 'Luo tarra'. Nyt tämä etiketti näkyy myös varauskoneessa. Kuten alla olevasta kuvasta näet.

Kuvakaappaus 2023-08-15 13.07.38 (1)

Lisäksi majoituskohteillesi on mahdollista antaa arvosana. Esimerkiksi, kun saat arvioita tietyistä majoituskohteista Googlen tai muiden verkkosivustojen kautta, voit kirjoittaa tähän, mikä on keskimääräinen arvio ja kuinka monta arviota on annettu. Alla olevasta kuvasta näkyy, missä tämä voidaan asettaa. Yllä olevasta kuvasta näkyy, että tämä näkyy myös varauskoneessa.

Kuvakaappaus 2023-08-15 13.02.16 (2)

Huomautus! Älä unohda klikata 'Tallenna'. Muuten järjestelmä ei säästä mitään.