Luo uusi varaus (taustaohjelma)

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

Kun olet kirjautunut sisään ja olet aloitusnäytössä, napsauta ´Uusi varaus´ vasemmassa yläkulmassa. Alla olevassa kuvassa tämä painike on ympyröity punaisella.

Kuvakaappaus 2023-08-09 12.25.43 (2)

Ensimmäinen askel on valita vieraan oleskelun pituus. On myös mahdollista luoda erityinen ajanjakso. Kun napsautat tätä ajanjaksoa, järjestelmä siirtyy automaattisesti kyseisen erikoisjakson asetettuun päivämäärään.

Miten luon erityisen ajanjakson? Klikkaus tässä artikkelin lukemiseen

Sitten voit valita, kuinka monta ihmistä matkustaa kanssasi ja mihin ikäluokkaan he kuuluvat. Voit säätää ikätaulukoita itse. Selityksiä löytyy tässä.

Kuvakaappaus 2023-08-09 14.15.02 (2)

Seuraava askel on valita haluamasi majoitus. Jokaisen vapaana olevan majoituksen alla näet painikkeet "valitse" ja "hinnat". Kun napsautat Valitse, valitset tämän majoituksen. Jos napsautat hintoja, saat hyödyllisen yleiskatsauksen eri hinnoista. Alla olevat kuvat havainnollistavat tätä.

Kuvakaappaus 2023-08-09 14.33.43 (1)

Kuvakaappaus 2023-08-09 14.38.10

Alla olevassa kuvassa näkyy punaisella ympyröitynä, että tiettyyn majoituspaikkaan annetaan tänä aikana varoitus.

Kuvakaappaus 2023-08-09 14.33.43 (2)

Tämä varoitus tarkoittaa, että tämä online-varausjakso on poistettu käytöstä tänä aikana. Voit silti varata tämän majoituksen taustan kautta, mutta näet varoituksen vain varovaisuuden vuoksi. Alla oleva kuva näyttää, kuinka tämä näytetään.

Kuvakaappaus 2023-08-09 14.42.17

Seuraava vaihe on vaihtoehtojen valitseminen. Alla valitulle majoitukselle on kaksi vaihtoehtoa. Sähköt kentälle ja koiran kanssa tulossa. Punaisella ympyröitynä näet, että myös kaksi vaihtoehtoa lisätään automaattisesti. Nämä on asetettu "pakollisiksi". Voit luoda ja muokata vaihtoehtoja napsauttamalla tässä.

Kuvakaappaus 2023-08-09 15.12.52 (1)

Seuraava vaihe on täyttää vieraan tiedot. Alla olevasta kuvasta näkyy, että vain nimi ja sähköpostiosoite ovat pakollisia. Voit päättää vierasasetuksista, mitkä kentät haluat tehdä pakollisiksi. Voit muokata ja hallita lomakkeita napsauttamalla tässä.

Kuvakaappaus 2023-08-09 15.15.20 (2)

Viimeinen vaihe ennen varauksen tekemistä on "Muu"-välilehti, joka sisältää tiedot siitä, onko varaus ensisijainen paikka, mitä kieltä vieraat puhuvat ja varauksen tila. Kun kaikki nämä on täytetty, klikkaa 'luo varaus'.

Tämän jälkeen sinut ohjataan varauskatsaukseen. Saat lisätietoja varauskatsauksesta napsauttamalla tässä.

Kuvakaappaus 2023-08-09 15.24.27