Vaihtoehdot

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

Kuvakaappaus 16.8.2023 11.31.54 (1)

Lisää tuote napsauttamalla 'Lisää tuote' -painiketta.

Kuvakaappaus 16.8.2023 11.33.49 (1)

Kuvasta näet, että tähän majoitukseen on jo lisätty esimerkkivaihtoehto. Näet, että koiran tuomismahdollisuus on lisätty. Olen myös lisännyt tälle vaihtoehdolle ehdon alareunaan keltaisen painikkeen viereen. Tämän vaihtoehdon voi varata vain 01-08-2023 - 31-08-2023. Tuotteeseen voi soveltaa monia muita ehtoja. Näistä kerrotaan lisää alennusartikkelissa. Lue tämä artikkeli napsauttamalla tässä.

Kuvakaappaus 16.8.2023 11.33.49 (2)

Oikeassa yläkulmassa näet kolme kuvaketta. Jos napsautat tähtikuvaketta, teet tästä tuotteesta pakollisen vieraalle. Jos napsautat roskakorikuvaketta, voit poistaa tuotteen. Napsauttamalla sen vieressä olevaa alanuolta saat esiin useita tuotteen asetuksia.

Kuvakaappaus 16.8.2023 11.33.49 (3)

Alla olevassa kuvassa näkyy, mitä lisäasetuksia on, kun napsautat nuolikuvaketta. Ensimmäinen säädettävä asetus on enimmäismäärä, jonka asiakas voi valita tuotteelle. Voit määrittää enimmäismäärän, jonka asiakas voi varata tälle vaihtoehdolle. Voit myös napsauttaa liukusäädintä, jolloin se lasketaan automaattisesti vieraiden lukumäärän mukaan.

Kuvakaappaus 2023-08-16 11.43.09 (1)

Seuraava vaihtoehto on "Maksa paikan päällä". Kun napsautat tätä liukusäädintä, järjestelmä varmistaa, että tätä vaihtoehtoa ei voi maksaa etukäteen ja että se maksetaan vain paikan päällä.

Kuvakaappaus 2023-08-16 11.43.09 (2)

Viimeinen vaihtoehto on pyytää vieras maksamaan tästä vaihtoehdosta talletuksella. Sitten se veloitetaan aina suoraan.

Kuvakaappaus 2023-08-16 11.43.09 (3)

Lopuksi on mahdollista napsauttaa oikeasta reunasta 'Muokkaa tuotetta'. Täällä voit muokata tuotetta.

Kuvakaappaus 2023-08-16 11.43.09 (4)